Här kommer ett recept på Key Lime Pie som är riktigt enkelt och gott och receptet kommer såklart från Leila.
Botten
200g digestivekex
100g smör
Fyllning
1 burk kondenserad mjölk (400g)
4 äggulor
5st limefrukter, skal+saft
Servering
Grädde
1st limefrukt
1. Sätt ugnen på 175g.
2. Krossa kexen och blanda med det smälta smöret. Tryck ut blandningen i botten och upp på kanterna i en pajform.
3. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen ca 10 min. Låt svalna.
4. Blanda kondenseradmjölk, äggulor, rivet limeskal och saft. Låt smeten stå och dra minst 30-60 min.
5. Sila smeten igenom en finmaskig sil och släng skalen.
6. Fyll pajskalet och grädda i mitten av ugen ca 25 min.
7. Låt svalna helt och servera med vispad grädde och skivad limefrukt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar